Kannen suunnittelu

Kirjan kansi on parasta mainosta, sillä sen tulee puhutella mahdollista lukijaa ja kannustaa ostamaan kirja. Kannen avulla voit herättää verkkokirjakauppojen asiakkaiden mielenkiinnon, auttaa kirjaasi erottumaan muista samantyylisistä teoksista, välittää ammattimaisen vaikutelman ja antaa lukijallesi kuvan kirjasi tunnelmasta. Kannen suunnittelupalvelumme tukee sinua kirjasi kannen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Jos haluat julkaista kirjasi vain e-kirjana, etkä lainkaan painettuna, voit silti käyttää hyväksesi kaikkia BoD:n kannen suunnittelunpalveluiden mahdollisuuksia ja hyödyt lisäksi edullisemmasta hinnasta.

Basic

99 € painettu kirja ja e-kirja
79 € vain e-kirja

Basic-kansipalvelussa voit valita kannen lukuisista erilaisista kansipohjavaihtoehdoista. Graafikkomme muokkaa kannen kirjaprojektiisi sopivaksi ja liittää siihen oman kuvasi, tekstisi sekä haluamasi taustavärin.

  valitset vapaasti kansimalleista
  valittavana 24 eri taustaväriä
  sis. e-kirjan kannen

Lähetä tiedustelu

Premium

299 € painettu kirja ja e-kirja
249 € vain e-kirja

Premium-kansi vie sinut vielä askelta pidemmälle: kansi suunnitellaan yksilöllisesti kirjaasi varten, kohderyhmää ajatellen ja parhaalla mahdollisella mainosteholla. Otamme mielellämme vastaan kantta koskevia ehdotuksia ja ideoita.

  korkealaatuinen kannen suunnittelu
  2 yksilöllistä ehdotusta
  ammattimainen kuva
  sis. e-kirjan kannen

Lähetä toimeksianto

 

 

 

Esimerkkejä kannen suunnittelusta

Alla näet esimerkkejä BoD-kirjailijoiden kirjaprojekteista, joiden toteutukseen on käytetty kannen suunnitelupalveluitamme.

Kirjautuminen myBoD-tilille